Alle våre Voksi®-produkter er godkjent i henhold til Oeko-Tex® Standard 100, Class 1. For Voksi® er det helt avgjørende at produktene våre er laget på en tryggest mulig måte, fordi sikkerhet alltid har vært viktig for oss. Vi  ønsket å gjøre våre produkter enda tryggere for ditt barn og valgte derfor Oeko-Tex®. Oeko-Tex® er det mest kjente varemerket i verden for merking av produktsikkerhet og bærekraftig produksjon innenfor tekstil-industrien.

Vi i Voksi® kan garantere at våre produkter er helt fri for giftige og skadelige stoffer og at barnet ditt får et trygt sted å være.

Voksi® Light kolleksjon

Våre vår- og sommerposer Voksi® Move Light, Voksi® Sky Light og Voksi® Breeze Light er også sertifisert i henhold til Oeko-Tex® Standard 100, Class 1. Og kommer nå også med resirkulerbar poliester i tillegg til det lette og luftige bomullstoffet.

Voksi® Sky Light kommer med forlengerdel og kan derfor vokse med barnet ditt og gi perfekt temperatur enda lenger. Voksi® Breeze Light passer perfekt til dager med litt skiftende vær – hvor solen skinner, men du likevel kjenner en kjølig bris mot huden. Voksi® Breeze Light betår av quiltet mønster og nå med et nytt og herlig mønster innvendig -Stars!  Med Voksi® Move Light får barnet ditt en behagelig kjøretur. Forhåndsskårne hull til internbelter gjør at posen passer perfekt til de fleste babyseter.  Voksi® Move Light kommer nå også i Crystals Grey med emergency zipper!

Skriv en kommentar