Vi har lansert en ECO-kolleksjon med særlig miljøvennlige materialvalg. Ytterstoffene er laget av resirkulerte PET-flasker, og innerstoffene består av 100% organisk bomull. NXT ECO har også 100% resirkulerbare hjul og 50% resirkulert aluminium i understellet. Et naturlig valg for den miljøbevisste!

Se mer om Emmealjungas miljøsertifiserte fabrikk på www.emmaljunga.com

  • Stoffer er laget av 100% resirkulert pet-flasker
  • Innerstoffer består av 100% organisk bomull
  • Understell er produsert av 50% resirkulert aluminium
  • Hjul er 100% resirkulerbar

NXT90 F

NXT90 F en fantastisk kvalitetsvogn med vendbar og romslig sportsvogndel som kan legges helt flat ned. Utrolig robust kjørekomfort. Justerbar fjæring som gir optimal komfort. Flere forskjellige fargekolleksjoner. Mange finesser og tilbehør. Du kan velge mellom 2 forskjellige bager. En komplett og holdbar barnevogn, håndlaget i Sverige.

NXT90

Denne eksklusive vognen har alt du kan forvente av en kvalitetsvogn. Ergonomisk, vendbar sportsvogndel. Utrolig robust kjørekomfort. Justerbar fjæring som gir optimal komfort. Flere forskjellige fargekolleksjoner. Mange finesser og tilbehør. Du kan velge mellom 2 forskjellige bager. En komplett og holdbar barnevogn, håndlaget i Sverige.

 Vennbart sete
 Lufthjul
 Justerbar kalesje med ventilasjon
 Myggnett og UV solseil
 Ergonomisk og teleskopisk håndtak

NXT60

NXT60 har et mer kompakt understell enn NXT90 og er perfekt for eksempel i storbyen. Forøvrig har den samme gode egenskaper som NXT90, med ergonomisk, vendbar sportsvogndel. Utrolig lett å trille. Justerbar fjæring som gir optimal komfort. Enkel og sikker brems. Flere forskjellige fargekolleksjoner. Mange finesser og tilbehør. En veldig god og holdbar barnevogn, håndlaget i Sverige.

NXT30

NXT30 en utmerket kombinasjon av lav vektog romslighet. Sportsvogndelen brukes i kjøreretningen, og kalesjen kan justeres i høyden, slik at barnet kan bruke barnevognen lenge. NXT30 kan manøvreres på trange steder og passer for deg som lever et aktivt liv. Fra 6 måneder, håndlaget i Sverige.

Skriv en kommentar