Leander er mye mer enn bare møbeldesign. Vi vil gjøre hverdagen enklere for barnefamilier over hele verden. Vårt design skal utgjøre en positiv forskjell for både deg og ditt barn. Dét er vår lidenskap. Uansett om vi designer barnemøbler, som bringer deg tettere på ditt barn om natten, løser en praktisk pusleutfordring, eller lager møbler som samler familien rundt spisebordet.

For oss er godt design en selvfølge. Men et design er aldri bedre enn oppgaven det løser.  Vi forener funksjonalitet, form og materialer og skaper møbler som passer til dit barn. Å bli foreldre er noe helt spesielt. Det er en ubeskrivelig reise fylt med store følelser, unike øyeblikk og vanskelige valg. Nyt det, og la oss ta oss av resten.

Leander Wally™ vegghengt stellebord
Wally™ vegghengt stellebord er inspirert av en dråpe. Lett og svevende. Stellematten er laget i PUR-skum, som minner om hud. Overflaten er cannavstøtende og fri for hormonforstyrrende stoffer.

Leander Matty™ stellematte
Laget av behagelig PUR-skum. Overflaten er vannavstøtende og fri for hormonforstyrrende stoffer. Den har et fast underlag, slik at du uten problemer kan plassere den f.eks. på en kommode.  Stellematten er lett å desinfisere.

Leander Luna™ skrivepult
Skrivepult og reol i et møbel. Skrivepulten kan både henge på veggen og stå på ben.
H: 50 cm B: 90 cm D: (lukket) 35 cm, (åpen) 53 cm.

Leander Classic™ Baby-junior seng
0-7 år uten madrass. Med de medfølgende påbyggingsdelene kan du forvandle sengen til en fin juniorseng.

Skriv en kommentar