Drømmer du om en god natts søvn?

bbhugme er en myk pute til å synke magen ned i når du trenger hvile. Den former seg komfortabelt etter kroppen og gir deg støtte der du trenger det mest.

Når du er gravid trenger du mer søvn og hvile. Det skjer store forandringer med kroppen din over en kort tidsperiode, og da er det ekstra viktig med god søvnkvalitet.

NÅR DU HVILER, FÅR BABYEN DIN OGSÅ TRENT!

En baby i magen må trene masse i løpet av svangerskapet for å bli klar for livet på utsiden. Aktivitet og bevegelser hos mor bysser den ofte i søvn og det er først når du tar deg tid til å hvile at babyen våkner til. Å sparke, rulle, hikke og strekke seg er alle viktige funksjoner å øve seg på for livet på utsiden. Under graviditeten vil du oppleve at smerter kan komme og gå. Hormoner jobber på høygir, og det skjer store fysiske endringer over kort tid. Med alt som skjer med kroppen din, kan det være en utfordring å finne gode hvilestillinger. Da er en god gravidepute, som former og tilpasser seg din kropp og dine behov, helt essensielt – uansett hvor du er i svangerskapet. Vil du lære mer om oss besøk bbhugme.no

Dr. Ann Kristin, Dr. Elisabeth, Dr. Hilde Chiropractors and moms

Gjennom vår helsefaglige bakgrunn vet vi godt hva som kreves av en kropp i løpet av svangerskapet. Vi vet også personlig hvordan det er å være gravid. Vi har kombinert vår kunnskap og erfaring i utviklingen av smarte, enkle produkter slik at du kan få en mer velfungerende hverdag og et best mulig svangerskap.

Skriv en kommentar