Alle modeller i vår GO familie er designet utifra en felles filosofi og deler en rekke enestående egenskaper som garanterer en overlegen funksjonalitet og fleksibilitet – fra dag én og framover. Med optimal fjæring, patentert sammenlegging og en unik hjulkonstruksjon som gjør at vognen kjører mykt på alle underlag, gir vognen deg og ditt barn overlegen komfort. Men, som i hvilken som helst familie har hvert medlem sine unike egenskaper og styrker. Derfor kan du alltid være sikker på å finne en GO-vogn som passer akkurat deg og din familie.

Fleksible, allsidige og enkle å tilpasse – vognene i vår testvinnende GO-familie er designet for å gjøre hverdagen enklere. Med optimal fjæring, unik patentert sammenslåing og fleksible forhjul som smidig lar deg bytte mellom byturer og herlige eventyr i naturen, kjennes det nesten som om vognene kan lese dine tanker…

BRITAX GO BIG2 – BEST I TEST*

BRITAX GO NEXT2 – BEST I TEST*

3 ÅRS GARANTI** og 2 kostnadsfrie servicer på BRITAX GO NEXT2 og BRITAX GO BIG2
* BRITAX GO i kombinasjon med liggedel, Stiftung Warentest, 2/2015, BRITAX GO BIG, Stiftung Warentest, 3/2017.
** Gjelder i utvalgte butikker med Britax Premium Line sortiment. Vognen må på service for at garantien skal gjelde og servicen skal utføres i den butikken der vognen er kjøpt.

Skriv en kommentar