Madrasser for babyer og småbarn

VENTILASJON

Vår første prioritet er å gi barna våre et trygt og sunt sovemiljø. Luftkanaler, 3D luftputelag, ventilasjons-system og pustende materialer gjør at madrassene har en unik evne til å sirkulere luften i madrassen. Dette forhindrer at varme bygger seg opp og barnet unngår å bli overopphetet. Madrassens pustende materialer og ventilasjonssystem er spesielt viktig dersom barnet ditt snur seg rundt på magen i løpet av natten og sover med munn og nese ned mot madrassen.

HYGIENE

Madrasstrekket ”sleep saftey” tillater at fordelene med madrassens vetilasjonssystem virkelig får utfolde seg. Fukt absorberes fra overflaten og kan dermed ikke trenge inn i madrassens kjerne. Trek-ket opprettholder madrassens pustende egenskap og sølvtråder forhindrer at bakterier og lukt trenger inn. Avtagbart trekk. Vaskes på 60 grader.

KOMFORT

Babyens rygggrad er ikke ferdig utviklet og dermed ennå påvirkelig. Det er derfor viktig med materialer som er elastiske og som gir etter for trykk. Rygg-graden vil da få den støtten den trenger og utvikle seg som normalt.

Skriv en kommentar