Sangenic Tec bleiebøtte pakker inn og forsegler hver enkelt bleie luktfritt, hygienisk og lettvint. Dreper 99 % av alle bakterier.

De prisvinnende Tommee Tippeeproduktene har i over 50 år gjort livet bedre for barn, og enklere for foreldrene. Tommee Tippee Explora-serien har nå fått nytt spennende og friskt design. Serien består av kopper, tåteflaske, skåler og bestikk til ulike alderstrinn, så ditt barn kan lære seg å spise – med mindre søl og stress.

Dr. Brown’s unike ventilsystem:

  • Fjerner de mest velkjente årsakene til kolikk
  • Er medisinsk bevist å redusere risikoen for mellomørebetennelse
  • Opprettholder vitamininnholdet av vitamin C, A og E i melken
  • Garanterer at ikke luft og vakuum utvikles i væsken
  • Reduserer risikoen for gulping og luftsmerter
  • Er vinner av «Fit Pregnancy» og «American Best Baby Awards» hele 14 år på rad for sine unike egenskaper

Søskenbrett

Med et søskenbrett fra Lascal koblet til vognen har du den perfekte kombinasjonen for en trilletur. Når barnet er for sliten til å gå selv, eller om man har dårlig tid, gjør et Lascal søskenbrett det enkelt og behagelig for begge! Passer til de aller fleste vogner.

KiddyGuard™ Avant er et sikkert stengsel, som fungerer som en rullgardin, og som sikrer trapper og døråpninger som er opptil 130 cm brede.

COMFY® PRO COMFORT & CARE AIRMAT

Matten for trening og leg – inne og ute! Sikker for barnet – fri for ftalater. Leveres med treningsinstruksjon Hjelper deg å komme i form før og etter fødselen

Det perfekte underlaget for deg og barnet

180 x 100 cm – 2 cm

Skriv en kommentar