NORDIC CROWN NORDKAPP DUO

Dette er vår nye vind og vanntette modell «Nordkapp» som tåler hardt og mye nordisk vær. Nett og pen bag vogn som er lett å trille og som gir barnet god og bekvem komfort samtidig som barnets sikkerhet er ivaretatt. Fin og behagelig bagvogn først – sporty og robust sportsvogn etterpå. Øko-tex tekstiler, Standard 100 klasse 1.

Tekstil farger: sort – mørk grå melange. Chasis farge: sort
(kan også kjøpes med chrome)

NORDIC CROWN ELEGANT

Elegant er en ny klassisk duo vogn fra Nordic Crown i Retro inspirert stil fra 70 tallet. Trillekomforten og designet for øvrig tar deg med på en reise tilbake i tid. Denne modellen vil utvilsomt skape oppmerksomhet i omgivelsene. Modellen har god fjæring og behagelig trillekomfort med store lufthjul (360 mm) Bagen er ekstra stor og romslig, god plass for både barnet og utstyr. Ryggplate for sittestilling er integrert. Regntrekk og myggnett er perfekt tilpasset og medfølger i tilhørende lommer i hode og fotende.

Tekstil farger: Sort leather look – mørk grå melange. Chassis farge: Chrome

NORDIC CROWN DUETTE

Duette er perfekt for deg som har tvillinger eller barn i flere aldre. Duette tåler tung last, lange strekninger og fartsfylte eventyr i all slags vær. Sitte delen har god plass, selv for de litt større barna. Håndtaket er justerbart med teleskop løsning. En trofast kollega som du alltid kan stole på. Kalesjen har utbrettbar solskjerm med glidelås og nedfell-bar rygg i 3 posisjoner – med full liggestilling, samt justerbart fotbrett og frontbøyle. Farger: Mørk grå melange – øko-tex tekstiler, Standard 100 klasse 1. Kan også fås i svart lærimitasjon.

NORDIC CROWN SPIN

En klassisk sporty trille med svingbare og låsbare hjul foran – lett å trille! Bakhjuls fjæring gjør denne modellen bekvem både for fører og passasjer. Stabil og stødig og enkel å legge sammen med transportlås. Teleskophåndtak – nedfellbar rygg i 3 posisjoner og justerbart fotbrett. Øko-tex tekstiler, Standard 100 klasse 1.

Farger: Lys grå melange – mørk grå melange – sort – marineblå.

NORDIC CROWN RACE – EN VOGN FOR EN AKTIV FAMILIE

En klassisk trille med gode trillegenskaper og fjæring på bakhjulene – pålitelig, ukomplisert og kompakt. Med kalesje og en bekvem hvileposisjon passer Race til alle bruksområder. Race har egenskaper og kvaliteter som gjør trilleturen til en behagelig opplevelse. Med teleskophåndtak og transportlås – samt nedfellbar rygg i 3 posisjoner. Øko-tex tekstiler, Standard 100 klasse 1.

Farger: Lys grå melange – mørk grå melange – svart – marineblå.

Skriv en kommentar