Jo mindre barna er, desto større krav stilles det til produktene de kan leke med. Alle Teddykompaniets produkter tåler at små hender river og sliter i dem. Det er ikke farlig å tygge på produktene, og de er lette å rengjøre. Teddykompaniet tar sikkerheten på alvor og produktene er testet ifølge gjeldende sikkerhetskrav i Norge og Europa. Merkingen er CE og EN71.
Det innebærer at samtlige produkter er:
Barnesikre – øyne og nese, samt eventuelle øvrige detaljer er drafaste. Sømmene er testet.
Ild- og flammesikre – materialet er flammehemmende. De er frie for kjemikalier.
Materiale – for farging av plysj og øvrige materialer har det kun vært brukt giftfrie farger.

Alle kosedyrene er godkjent fra nyfødt, og kan vaskes på 40 grader. Dette gjelder også spilledåsene.

Teddykompaniet byr på alt fra klassiske teddybjørner, kaniner, bondegårdsdyr, skogsdyr til nydelige babykolleksjoner i den skjønneste kvalitet. I tillegg de klassiske gyngedyrene som er både kule og solide.

Babyserien «Cotton Cuties» er laget i den mykeste bomullen. Ønsker man økologisk bomull kan man velge «Diinglisar Organic» som er i 100% økologisk bomull, og som er fylt med maisfibre. «Diinglisar» er Teddykompaniets mest populære serie, og er elsket av tusentals barn. Her kan man velge mellom 8 forskjellige dyr. Artiklene er mange: suttekluter, rangler i flere varianter, smokklenker, spilledåser og vognleker.  Seriene «Big Ears» og «Lolli Bunnies» har silkemyke, lange ører og nydelige farger.

Skriv en kommentar