BAKOVERVENDT SIKKERHET OG KOMFORT FOR DE MINSTE TIL DE LENGSTE SMÅBARNA

Plus-testet, med ekstra støttende bodyhugger og den nyeste og innovative ekstra sidekollisjonsbeskyttelsen SIP+.

Enestående sikkerhet

Den nye iZi Plus X1 lar barn alltid reise 5x sikrere bakovervendt opptil 25 kg (cirka 5 år). Den har bestått den svenske Plus Test – en test som er velkjent som verdens tøffeste kollisjonstest. Den nyeste generasjonen ekstra sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) monteres enkelt på siden av bilbarnestolen, og absorberer opptil 20 % mer av kreftene i en sidekollisjon.

Beste komfort

iZi Plus X1 byr på herlig komfort både for barnet og foreldrene. Smart Accessmagnetene holder internbeltene til side slik at du enkelt kan sette barnet i bilbarnestolen, og tre hvileposisjoner som kan justeres med barnet i bilbarnestolen gir ekstra fleksibilitet. Høykvalitetsmaterialer og en ekstra myk og støttende bodyhugger gjør hver eneste kjøretur enda mer behagelig for barnet ditt.

Ekstra lang brukstid

Den unike «delvis svevende» monteringsmetoden gjør at iZi Plus X1 kan utlikne skrå bakseter i bilen, og gir alltid en flott hvilestilling. I kombinasjon med den spesialformede bodyhuggeren med myke skum-innlegg, lar dette barn bytte over til iZi Plus X1 i tidlig alder. For ekstra lang brukstid, byr iZi Plus X1 på ekstra god benplass for større barn, slik at du kan bruke den opptil rundt 5 år.

TEKNISK INFORMASJON

  • Vekt: 0-25 kg
  • Alder: Cirka 6 måneder til 5 år
  • Montering: Bilens trepunktsbelte
  • Retning: Bakovervendt
  • Godkjenning: ECE R44-04 og
  • Plus Test-godkjent til 25 kg

Skriv en kommentar